Григор Димитров: Последните дни бяха като малка буря

от в 23:13 на 03.05.2016
Теодор Кафеджиев

Григор Димитров призна, че му е било много трудно след загубения финал на АТР турнир в Истанбул. Тогава той предизвика и много коментари с поведението си и счупените от него няколко ракети.

Днес българинът записа нова загуба на старта на "Мастърс 1000" в Мадрид от Пабло Кареньо Буста.

"Много съм критичен към себе си като цяло. Винаги искам нещата да се получават перфектно. Знам, че подобно нещо не съществува, но ми се иска да се получава понякога. Това показва, че ми пука. Не излизам просто, за да участвам в мачовете.

"Последните няколко дни бяха много тежки, радвам се че те са зад гърба ми. Беше като малка буря. Сега всичко е в миналото. Здрав съм и ми предстоят много турнири. Трябва да съм позитивно настроен и да работя здраво," заяви Димитров на пресконференцията си.

Той разкри, че лично се е извинил на опонента си в турския мегаполис Диего Шварцман. "Бях много лош пример за младите. Всички обаче сме хора. В съблекалнята се извиних на Шварцман. Знам какво е чувството, когато се бориш за първа титла."

"Смятам, че сега съм по-добър от преди. Около мен има силен екип, който ме подкрепя. Работим здраво и всичко си идва на мястото," каза още първата ни ракета.

Очаква се от новата седмица Григор да бъде под №34 в световната ранглиста след загубените точки, които не успя да защити в Мадрид.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров: Последните дни бяха като малка буря Теодор Кафеджиев
Теми:  
григор димитров | мадрид | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook