Аделаида: Позбравеният Кокинакис напомни за себе си; Чилич също продължава напред

от в 18:53 на 05.01.2022
Диана Андреева

Танаси Кокинакис се намира далеч от върховата си форма и е принуден да преодолява куп препятствия през последните месеци, но днес напомни отново за себе си с победа над Франсис Тиафо. Успехът на австралиеца стана факт след абсолютен обрат, като той навакса пасив от сет, за да се наложи с 3:6 7:5 6:1.
Мачът предостави възможност на зрителите да наблюдават тенис на наистина високо ниво. Както обикновено, атрактивната игра на Тиафо забавлява всички фенове по трибуните, макар че от другата страна на мрежата се намираше техен сънародник. Тенис ТВ изотви специално видео, в което помести най-запомнящите се моменти от сбръсъка между двамата, а откъс от него можете да видите в следния клип:

Междувременно на същия турнир от серията ATP 250 в Аделаида Марин Чилич започна 2022-ра с двусетова победа. Шампионът от Големия шлем Чилич далеч не показа най-добрия си тенис, но все пак бе достатъчно постоянен в играта си и заслужено надделя с 6:4 7:6(3) над Тиаго Монтейро. Сега в спор да място на четвъртфиналите светонният номер 30 очаква Ласло Джере.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Аделаида: Позбравеният Кокинакис напомни за себе си; Чилич също продължава напред Диана Андреева
Теми:  
Аделаида | танаси кокинакис | тенис турнир в аделаида | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook