Адриан Андреев остана на крачка от основната схема в Орландо

от в 19:58 на 07.06.2021
Калоян Соколов

Адриан Андреев за втора поредна седмица не можа да преодолее пресвяките на Чаланджър в САЩ, като този път остана на крачка от това постижение. Третата ни ракета се справяше отлично в началото на двубоя си, но постепенно отстъпи инициативата и в крайна сметка допусна поражение от Стефан Козлов с 6:4 4:6 4:6, а по този начин американецът се класира за основната схема в Орландо.

Първият сет се развиваше по-добре за местния представител, който на два пъти повеждаше с пробив, само че софиянецът връщаше веднага нещата в изходна позиция и на свой ред съумя да оосъществи брейк в края, който го изведе напред в отделните части.

Във втория сет на Ади отново му се наложи да наваксва ранно изоставане, което той стори с лекота, ала този път Козлов не позволи да се разпадне изцяло и намери нужните сили, за да изравни общия резултат.

Третата част имаше далеч по-позитивен старт за Андреев, който се откъсна напред с 2:1 гейма, но неговият опонент показа най-високото си ниво точно в решителните мигове, осигуравайки си аванс от 4:2 и оттам насетне нямаше връщане обратно в мача за българина.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев остана на крачка от основната схема в Орландо Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | бгтенис | Обзори | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook