Адриан Андреев отпадна на крачка от финала на младежкия "Мастърс" (видео)

от в 07:24 на 27.10.2018
Калоян Пламенов

Родният суперталант Адриан Андреев отпадна на 1/2-финалите на младежкия "Мастърс" в китайския град Чънду.

Той загуби от американеца Брандън Накашима, който стигна до успеха след 7:6(4), 6:3 и така се прости с надеждите си да играе финал в надпреварата.

Определено Андреев има за какво да съжалява, тъй като на два пъти водеше с пробив в първия сет, но не успя да затвори частта и да се възползват от шансовете си.

Той имаше преднина от пробив до осмия гейм, когато Накашима успя да върне пробива. След това Андреев проби за 5:4 и се очакваше да си вземе подаването и да спечели сета, но последва изненадващ рибрейк. В крайна сметка всичко се реши след тайбрек в който нашенецът взе само четири точки и се оказа от губещата страна.

Вторият сет започна прекрасно за янкито и Брандън проби още в първия гейм, а след това успя да затвърди пробива си. Американецът на практика уби каквато и да е интрига в този мач след втори пробив в сета, който дойде в петия гейм.

Адриан намери сили да върне един от пробивите и да намали изоставането си на 3:4, но неговият противник проби отново в деветия гейм и така спечели срещата.

Така утре Андреев ще играе в спор за третото място срещу олимпийския шампион Юго Гастон от Франция, който отстъпи на №1 в света Цен Чун Хсин от Китайско Тайпе.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев отпадна на крачка от финала на младежкия "Мастърс" (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
адриан андреев | брандън накашима | мастърс младежи | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook