Адриан Андреев продължава към полуфиналите във Флорида!

от в 18:12 на 21.05.2021
Диана Андреева

Националът на България за Купа "Дейвис" Адриан Андреев продължава с великолепните си изяви на турнира от сериите "Фючърс" във Флорида, след като през днешния ден постигна нов двусетов успех, а този път негова "жертва" стана Оливър Кроуфорд. Българинът надделя с 6:2 6:3 над своя опонент за час и 24 минути, като по този начин намери място сред най-добрите 4 в надпреварата, а в спор за място на финала нашето момче ще срещне един измежду Айдън Макхуг и Питър Бертран. 

Ади откри срещата на високи обороти, което му осигури бърза преднина от два пробива и 5:1. Макар съперникът на нашето момче да показа признаци на съживяване в края на сета, връщайки един от пробивите, това не попречи на родния ни представител да затвори първата част в своя полза.

Софиянецът допусна лек спад в представянето си в началото на втория сет, което се отрази и на резултата и даде преднина от брейк и 2:1 за американеца. Последва обаче пълна мобилизация на Андреев, който, не само че навакса пасива си, но и успя да осъществи нов пробив в противниковото подаване, за да се поздрави с крайния успех.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев продължава към полуфиналите във Флорида! Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев

Коментари





Следвайте ни в Facebook