Адриан Андреев разгроми американец на старта на "Еди Хер"

от в 00:39 на 28.11.2018
Георги Христов

Адриан Андреев започна с убедителна победа участието си на престижния юношески турнир "Еди Хер" в Брадентън, Флорида. Поставеният под №1 в схемата Андреев надигра местния представител Дрю Беърд с 6:0, 6:3. В момента той защитата на титлите си поединично и на двойки в това състезание. 

Така в следващата фаза българинът ще се изправи срещу тенисист от Филипините. Това щъбед Артур Крейг Пантино. Той постигна пълен обрат над Кристиан Лерби от Холандия с 0:6, 7:6(6), 6:4.

В момента Пантино се намира под №136 в ранглистата при младоците, а Андреев е №4. Двамата нямат официални мачове помежду си.

Андреев постигна победа и при двойките. Адриан и Андрей Матушевич от Великобритания надиграха Джеймс Стори и Хари Уенделкен от Острова с 6:3, 6:3. Поставените под №2 Андреев и Матушевич спечелиха през септември титлата на двойки при младежите от US Open.

Следващата седмица Андреев ще играе и на Orange Bowl.

Другият българин в надпреварата Симон Антони Иванов загуби на старта. На сингъл Иванов се отказа при резултат 1:6, 0:2 срещу Макс Вестпал от Франция. На двойки Симон и Себастиян Родригес от Перу отстъпиха с 1:6, 2:6 на поставените под №7 Ник Хард от Доминиканска република и Матеус Де Алмейда от Бразилия.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев разгроми американец на старта на "Еди Хер" Георги Христов
Теми:  
адриан андреев | еди хер | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook