Агентът на Шарапова: Серина ненавижда Мария

от в 00:42 на 08.02.2016
Tennis.bg

Агентът на Мария Шарапова - Марк Айзенбъд разкри, че между неговата клиентка и световната №1 в тениса Серина Уилямс далеч не се таят добри чувства.

"За да спечелиш даден голям турнир, трябва да победиш Серина. Мария иска да спечели тези мачове. Не е важно коя е съперничката. Тези срещи с Уилямс са много трудни за нея. Всички знаят, че в тях Серина показва най-добрия си тенис. Това е очевидно. Сякаш тя предпочита да играе с Шарапова. Мария обаче е боец и ще продължи да търси шансовете си в следващите мачове. За да бъдеш шампион, трябва да побеждаваш най-добрите."

На въпрос как така винаги Серина показва най-добрия си тенис точно срещу Маша, Айзенбъд е категоричен: "Серина ненавижда Мария".

"Това е моето мнение към момента. Тя не обича да губии от Мария. Помня финала на Уимбълдън, когато спечели Шарапова. Серина не харесва това, че Мария се явява звезда и печели повече от реклами. Изражението на Уилямс е различно в мачовете между двете. И това е в нейн плюс. Тя е голям боец.

"Не знам колко е банковата сметка на Серина. Но Мария има по-големи рекламни договори. Има по-голям интерес към нея," коментира още той пред "Евроспорт".

Айзенбъд дори разкрива, че Шарапова няма намерение да участва на Олимпийските игри през 2020-а.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Агентът на Шарапова: Серина ненавижда Мария Tennis.bg
Теми:  
мария шарапова | марк айзенбъд | серина уилямс | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook