Агентът на Зверев: Саша е все по-близо до това да бъде №1 в света

от в 10:57 на 16.12.2018
Калоян Пламенов

Агентът на Александър Зверев - Патрисио Апей, е на мнение, че неговият клиент върви уверено към върха на световната ранглиста.

Германецът с руски корени завърши миналия сезон по феноменален начин - с трофея от финалния "Мастърс" в Лондон. Очакванията към него през новия сезон са огромни, а някои специалистът не изключват той да спечели и първия си трофей от "Шлема".

Апей и Саша работят заедно от 2012 година, а импресариото призна, че е инвестирал на "сляпо" в своя клиент, но сега е изключително уверен в неговите способности и вярва, че успехите рано или късно ще стават все повече и повече.

"Той беше първият играч в живота ми, в който инвестирах пари без дори да съм го виждал как играе. Погледнах го и видях едно момче, което е високо близо два метра на едва 15 години. И тогава се пошегувах, че ако не стане с тениса ще преминем към света на модата", признава Апей.

"Очевидно нивото на по-възрастните тенисисти ще спада и по-младите ще имат шанса да се възползват, а Александър е на първа линия за това. На тази възраст той е по-успешен от Федерер като сравним двамата на 21 години".

"Мисля, че Александър е все по-близо до това да оглави световната ранглиста. Ако беше играл по-добре в Торонто, Синсинати и US Open, можеше да се бори за първото място в края на сезона, но нещата не се получиха". 

"Джокович беше наистина прекалено силен и в крайна сметка заслужено в момента той е лидерът в ранглистата". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Агентът на Зверев: Саша е все по-близо до това да бъде №1 в света Калоян Пламенов
Теми:  
александър зверев | тенис | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook