Агут спечели битката на първите ракети с Гарин и изведе Испания на върха в група А

от в 04:50 на 01.01.2022
Мартин Петков

Роберто Баутиста Агут не остави шансове на Кристиан Гарин в битката на първите ракети между отборите на Испания и Чили, като го надви безапелационно след 6:0 6:3. По този начин световният номер 19 донесе първи успех на ,,Ла Фурия Роха" в група А на АТП Къп 2022 под зоркия поглед на испанския капитан Томас Карбонел, а по-късно в заключителния мач ще излязат двойките на двете страни, за да определят финалния резултат от срещата между тях.

Двубоят започна с обрана откъм грешки и изключително ефективна игра в атака от страна на Баутиста Агут, нещо, с което Гарин не успяваше да се справи в хода на първата част. В крайна сметка логичното се случи, а ние станахме свидетели на първия ,,геврек" за годината.

Вторият сет първоначално ни даде битката на корта, която очаквахме, но чилиецът допусна нов спад, като непредизвиканите грешки се трупаха с огромна скорост от неговата ракета. Именно това бе и достатъчно на Агут, за да нанесе финалния си удар, с който прекърши надеждите на клей специалиста и затвори срещата в последователни части.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Агут спечели битката на първите ракети с Гарин и изведе Испания на върха в група А Мартин Петков
Теми:  
atp | atp cup | кристиан гарин | Обзори | роберто баутиста агут

Коментари





Следвайте ни в Facebook