Алекс Лазаров дарява тениската си, с която игра на ATP Cup

от в 16:14 на 16.04.2020
Димитър Беловски

Александър Лазаров обяви своя артикул, който ще дари в благотворителния онлайн търг „Българските спортисти в подкрепа на Калоян“. Инициативата е организирана от Димитър Кузманов и има за цел да събере пари за лечението на 13-годишният Калоян от Белене, който страда от тежкото заболяване остеосарком.

Лазаров ще дари своята тениска, с която спечели мача на двойки срещу Великобритания на ATP Cup през януари месец. В началото на годината Лазаров изигра страхотен мач с Григор Димитров и заедно победиха опитната двойка на великобританците Джо Солсбъри/ Джейми Мъри след 7:6(5), 6:7(2), 11:9 след уникална драма. Нашите момчета успяха и да отразят два мачбола.

Сега Лазаров е съгласен да се раздели с тениската си, за да може да помогне на Калоян да се излекува.

„Искам да призова всеки един наш приятел, всеки един, който гледа това нещо да се включи, колкото и да е малко всичко е от сърце,“ се обърна Лазаров към почитателите на тениса и спорта като цяло в специално видео, заснето за инициативата.

В онлайн търгът ще участват 30 спортисти от 15 вида спорт, сред които и Едмонд Назарян, Цветана Пиронкова, Виктория Томова, ансамбълът по художествена гимнастика и много други. До момента освен Лазаров артикули са представили Кузманов и Томова, като това са техни ракети.

Ако искате де се сдобиете с тениската на Алекс, можете да наддавате под снимката с тениската във Фейсбук страницата на Димитър Кузманов. Същото важи и за всички останали артикули, с които бихте искали да се сдобиете.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алекс Лазаров дарява тениската си, с която игра на ATP Cup Димитър Беловски
Теми:  
александър лазаров | димитър кузманов | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook