Александър Зверев: Не мога да повярвам какво се случва в момента

от в 10:03 на 20.03.2020
Димитър Беловски

Полуфиналистът на Australian Open, Александър Зверев, е дълбоко засегнат от проблемите в света, свързани с коронавируса. Той публикува окуражаващо съобщение към всеки, който преминава през труден период.

„Не мога да повярвам какво се случва в света в момента. Познавам много хора, които са леко разочаровани, че не могат да гледат спорт на живо или да ходят на концертите на любимите си артисти, но в момента има много по важни неща, за които да се погрижат, “ написа Зверев в Instagram.

„Мислите и молитвите ми са за всеки един индивидуален човек, както и за вяска общност, която е засегната от коронавируса. Нека да сме силни и да продължим да се борим заедно. Ще сме добре и ще преминем през това,“ продължава поста на Зверев.

Зверев се обърна и към медиците, които работят неуморно, за да се грижат за болните. „Голямо благодаря на всеки по света, който се опитва бори с този ужасен вирус и голямо благодаря на медицинските екипи по света за това, че помагат на всеки един възможен човек. С обич Саша“, завърши световният №7.

 

 

Публикация, споделена от Alexander Zverev (@alexzverev123) на

йюъа


Ето как да гледаме тенис мачовете БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Александър Зверев: Не мога да повярвам какво се случва в момента Димитър Беловски
Теми:  
александър зверев | коронавирус

Коментари
Следвайте ни в Facebook