Александър Донски: Това беше безценен опит

от в 19:17 на 08.02.2019
Георги Христов

Александър Донски и Александър Лазаров приключиха на четвъртфинал участието си на Sofia Open, след като отстъпиха на третите поставени индийци Рохан Бопана и Дивидж Шаран с 3:6, 1:6. След мача двамата заявиха, че са доволни от натрупания опит в „Арена Армеец"

„Не сме играли с такива съперници, но това беше безценен опит за нас. С Алекс играем отскоро заедно и има накъде да се развиваме", заяви Донски. Той добави, че целта му тази година е да влезе в първите 100 на ранглистата на ITF, което ще му даде възможност да участва в „Чалънджър" турнири.

„От тази седмица можем да извлечем само позитиви и да вървим напред. С моя партньор се познаваме отдавна и се разбираме отлично. Планираме да играем на още много турнири заедно", пък заяви Александър Лазаров.

„С влизането си в основната схема на сингъл тук натрупах самочувствие и видях, че мога да бъда конкурентен на първите 100-150 в световната ранглиста. Отказах двата „Фючърс" турнира, които бях заявил за следващата седмица, защото искам да играят в „Чалънджър"-и. Вердаско ми даде съвети в кои надпревари мога да участвам", разкри Лазаров.13031


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Александър Донски: Това беше безценен опит Георги Христов
Теми:  
александър донски | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в софия

Коментари





Следвайте ни в Facebook