Анди Мъри може да не играе във Вашингтон заради конфликт с директора

от в 07:49 на 01.12.2018
Калоян Пламенов

Анди Мъри може да не вземе участие на турнира във Вашингтон догодина, тъй като се чувства обиден от обвиненията на директора на надпреварата.

По време на тазгодишното издание на надпреварата шотландецът победи Мариус Копил в третия кръг и след това обяви, че не е доволен от часовете в които трябва да играе. В крайна сметка той не излезе на корта срещу Алекс До Минор заради травма, а турнирният директор го обвини, че се е отказал нарочно.

"Мисля и силно се надявам, че Анди Мъри взима наистина под внимание неговата глобална роля в спорта и за момчетата и момичетата по целия свят. Когато нещата са трудни и условията не са страхотни не е добре да се отказваш", обяви тогава турнирният директор Кели О'Брайън.

По време на сесия "въпроси и отговори" в Instagram през тази седмица Мъри бе запитан дали ще вземе участие в следващото издание на турнира, а той отговори, че по всяка вероятност това няма да стане.

"Вероятно не, след като директорът на турнира ме обвини", каза британецът със смееща се емотикона, но по всяка вероятност не става въпрос за шега от негова страна, тъй като думите на О'Брайън наистина бяха тежки. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Мъри може да не играе във Вашингтон заради конфликт с директора Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир във вашингтон

Коментари





Следвайте ни в Facebook