Анди Мъри се подложи на сложна операция, смениха му тазобедрената става

от в 13:40 на 29.01.2019
Калоян Пламенов

Анди Мъри се подложи на така нужната операция, която ще му помогне да сложи край на болките по време на своето ежедневие. Той е със сменена тазобедрена става, а операцията е извършена в понеделник. Новата му става е метална. 

След ранното отпадане на британеца от Откритото първенство на Австралия всички се чудеха какво ще прави той оттук нататък, тъй като самият Анди обяви преди старта на турнира, че ще прекрати кариерата си през 2019 година.

В крайна сметка той е взел смелото решение да се оперира и се похвали с това в социалната мрежа.

"Вече имам специална метална пластина в себе си. Чувствам се поочукан и наранен, но силно се надявам, че това ще бъде краят на болка в хълбока за мен", написа Анди Мъри в социалната мрежа Instagram под снимка от болничното легло.



Той е претърпял операцията в Лондон. Все още не е ясно дали след възстановяването си британецът ще пробва да поднови кариерата си, след като още не е казал, че спира с тениса. 

Наскоро той призна в интервю, че въпросната операция е единственият начин да остане в тениса и след Уимбълдън, но въпреки това тогава разкри, че не е сигурно, че ще се завърне в игра след интервенцията. 

Очаква се в следващите седмици да стане ясно как британецът ще се почувства и как ще протече възстановяването му. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Мъри се подложи на сложна операция, смениха му тазобедрената става Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | тенис | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook