Анди Мъри ще тренира с Новак Джокович в Рим

от в 13:50 на 08.05.2021
Владислав Риждов

Анди Мъри за последно взе участие в турнира от сериите 500 в Ротердам, а след това трябваше да се откаже от Мастърс надпреварата в Маями поради контузия. В скорошно интервю британецът разкри какви са плановете му преди втория Мейджър за годината - Ролан Гарос. Въпреки че Мъри няма да участва на турнира в Рим, той все пак ще пътува до италианската столица, за да проведе тренировки с някои от топ състезателите:

"В неделя имам резервиран корт с Диего Шварцман, а следобяд ще тренирам с Новак. Искам да играя срещу играчи от най-високо ниво, тъй като мисля, че това ще ми помогне да подобря играта си по-бързо".

Шотландецът предприе още един ход в опита си да се завърне отново на топ ниво, след като се обърна към бившия си треньор Марк Петчи, който ще се завърне в екипа му в ролята на съветник. Към момента Мъри е сред играчите, които ще участват в квалификациите на Ролан Гарос, въпреки че все пак може да получи "уайлд кард" за основната схема. Бившият номер 1 се надява да вземе участие в някои надпревари преди Откритото първенство на Франция, като вероятните такива са Лион или Женева.

 

Източник: Tennishead


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Мъри ще тренира с Новак Джокович в Рим Владислав Риждов
Теми:  
анди мъри | новак джокович | тенис турнир в рим

Коментари





Следвайте ни в Facebook