Анди Родик за Беноа Пер: Мисля, че може да бъде санкциониран

от в 10:16 на 22.03.2021
Диана Андреева

Сезон 2021 определено не се развива добре за Беноа Пер, а липсата на мотивация в играта на французина си личи във всеки един негов мач. Пер многократно изрази недоволството си от провеждането на ATP турнирите, тъй като мерките против разпространение на COVID-19 ограничават сериозно всички тенисисти, а това е проблем за Беноа, както той самият сподели.

След поредната си загуба за годината през миналата седмица Пер заяви, че изобщо не съжалява за допуснатото поражение, ами дори обратното - щастлив е, че ще може да напусне турнира и да се забавлява, което е и основният приоритет на Беноа. 

Държанието на световния номер 33 бе критикувано многократно. 20-кратният шампион на ATP и бивш водач та класацията в мъжкия тенис Анди Родик също изказа мнението си по въпроса в своя Twitter акаунт, а ето какво точно написа американецът: "Има практика за налагане на наказания за играчи, които умишлено губят мачове. Мисля, че Беноа може и да бъде санкциониран. Самият той си призна, че не се е постарал в изиграните срещи", написа Родик в Twitter.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Родик за Беноа Пер: Мисля, че може да бъде санкциониран Диана Андреева
Теми:  
анди родик | беноа пер

Коментари





Следвайте ни в Facebook