Андрееску: Наистина искам да стана №1 в света!

от в 13:19 на 08.05.2020
Димитър Беловски

Шампионката от US Open 2019 каза, че най-големите ѝ амбиции са да стане №1 в света и да спечели още титли от Големия Шлем. Канадката говори в шоуто Tennis Legends с Матс Виландер и Борис Бекер.

19-годината Андрееску не е играла от миналия октомври и се надяваше да се завърне на турнира в Маями, но точно тогава започна отмяната на турнири заради коронавируса.

„Не знам какво бъдещето ще ми донесе, но ще дам всичко от себе си. Не обичам да губя, така че ще видим, но да стана №1 в тениса, както и да спечеля още титли от Големия Шлем са моите цели. Искам да стана №1. Наистина искам!“, каза канадката.

Тя описа 2019 като влакче на ужасите, тъй като това е била най-добрата, но и най-лошата година в живота ѝ.

„Годината 2019 беше най-добрата и най-лошата ми година в живота. Определено беше влакче на ужасите. Резултатите ми определено бяха добрата част от годината и това, че се подобрявах като човек и като тенисист. Бях супер уверена, сякаш си бяха казала: „2019, аз идвам за теб,“ каза Андрееску.

2019 година пък беше и доста трудна, защото тийнейджърката трябваше да се откаже от състезания заради контузия в коляното. Контузията не ѝ позволи изобщо да излезе на корта през 2020 година.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андрееску: Наистина искам да стана №1 в света! Димитър Беловски
Теми:  
бианка андрееску

Коментари





Следвайте ни в Facebook