Андрееску реализира успех над Анисимова, Кенин напусна турнира в Маями

от в 08:41 на 29.03.2021
Диана Андреева

Оспорван трисетов двубой класира Бианка Андрееску в 1/8-финалната фаза на Miami Open 2021! Канадката се справи с Аманда Анисимова във втория си мач от турнира, за да може да си осигури среща с Гарбинье Мугуруса в следващия кръг на събитието.

Първият сет бе изцяло доминиран от сервиращите, които солидни от дъното на корта, вкараха мача в тайбрек. В него двете тенисистки си размениха по три мини пробива, преди Андрееску да поеме инициативата в свои ръце и след серия от страхотни отигравания да затвори частта в своя полза. 

Подобна бе развръзката и във втория сет, но този път доминираща в решаващия дълъг гейм бе Анисимова, която загуби едва две точги и по този начин вкара срещата в трета част. Равностойни разигравания отново не липсваха, но Андрееску не пропусна да се възползва от създалата се възможност в петия гейм и благодарение на брейк, в крайна сметка тя успя да се поздрави с триумф след близо три часа игра.

Неочаквано поражение допусна световната номер четири и шамипонка на Australian Open 2020 - София Кенин. След 6:4 4:6 6:4 американката отстъпи на Онс Жабер и по този начин сложи край на тазгодишната си участие в надпреварата. В спор за място сред последните осем в Miami Open Жабер ще се изправи срещу представящата се страхотно до момента през сезона Сара Сорибес Тормо.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андрееску реализира успех над Анисимова, Кенин напусна турнира в Маями Диана Андреева
Теми:  
Аманда Анисимова | бианка андрееску | мастърс маями | маями | онс жабер | софия кенин | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook