Андреев и Кузманов отново в действие през следващата седмица (жребии)

от в 14:44 на 18.07.2021
Мирела Николова

През изминалата седмица Адриан Андреев и Димитър Кузманов взеха участие в Чаланджъра в Яши, а през следващите няколко дни предстои да следим изявите им на турнири от същата категория, съответно в Позобланко (Испания) и Тампере (Финландия), а ето и какво отредиха жребиите на двамата ни представители.

В откриващия си мач Ади ще се изправи срещу участващия с "уайлдкард" представител на домакините Блас Руис Ромеро. 18-годишният ибериец няма съществен опит на надпревари от подобен ранг, като единствените му изяви на Чаланджър са именно на турнира в Позобланко през 2018-а и 2019-а година, когато отпада още на старта. При евентуален успех нашият сънародник най-вероятно ще се сблъска с далеч по-трудно препятствие в лицето на втория поставен Грегоар Барер, който през миналата година надигра Григор Димитров в Монпелие.

Втората ни ракета Димитър Кузманов също нямаше особен късмет при тегленето на жребия, който го противопостави на шестия поставен Кимер Копеянс, намиращ се на 191-во място в световната класация. Ако успее да се справи със съпротивата на белгиеца, Мико ще срещне Мануел Гинар или Гонсало Оливейра в спор за място на четвъртфиналите.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев и Кузманов отново в действие през следващата седмица (жребии) Мирела Николова
Теми:  
адриан андреев | бгтенис | димитър кузманов | жребий | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook