Андреев и Кузманов ще участват на Challenger в Португалия (жребий)

от в 10:58 на 04.04.2021
Диана Андреева

Сезон 2021 до момента върви успешно за третата ракета на страната ни Адриан Андреев, който взе участие в две надпрерари на ниво ATP. Българският тенисист спечели ITF титла в началото на февруари, а през следващата седмица ще се опита да намери място в основната схема на Challenger в Португалия. В Oeiras 2, както е името на събитието, ще има и още един наш представител, а именно Димитър Кузманов. 

Андреев е осми поставен в пресявките, а първият му мач е днес около 14:30 часа българско време срещу испанеца Едуард Естеве Лобато. При успех, световният номер 386 ще срещне победителя измежду Кайчи Учида и Филип Кристиан Жинау. Ако българинът намери място в основната схема, това ще бъде второто му класиране за тази фаза от надпреварата, а първото бе по-рано през сезона в Италия, където участващия с уайлдкард Ади отстъпи в последователни сетова.

Другият български тенисист в надпреварата Димитър Кузманов ще изиграе първия си мач срещу Лукас Милдер, а при победа Мико ще се изправи срещу третия поставен Ернесто Ескобедо или квалификант. Еветтуален опонент на българина в трети кръг е Марко Трунгелити, а в половината на Кузманов са още Йонас Форейтек, Дъкхи Лий и Ензо Коуакауд. Пълният жребий може да разгледате тук.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев и Кузманов ще участват на Challenger в Португалия (жребий) Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев | димитър кузманов

Коментари





Следвайте ни в Facebook