Андреев отстъпи за малко повече от час на старта в Швейцария

от в 18:09 на 30.03.2021
Калоян Соколов

Адриан Андреев за втора поредна седмица предпочете да участва на турнир в зала, като този път ставаше въпрос за надпреварата от категория М25 в швейцарския град Биел. Третата ни ракета се изправи срещу холандеца Тим Ван Рийтховен, а срещата се разви напълно безпроблемно за по-опитния състезател, който се наложи с 6:3 6:1 за малко повече от час игра.

Ади имаше проблеми от самото началото с агресивния стил на съперника и бе изтласкалан далеч зад основната линия, което позволяваше на Ван Рийтховен напълно да контролира случващото се на корта. Холандецът реализира ранен пробив, а впоследствие спаси три поредни точки за рибрейк, за да се откъсне напред с 3:0 гейма. Оттам насетне и двамата състезатели печелеха с лекота подаванията си, а това бе изцяло в полза на световния номер 333 и той поведе в сетовете.

Втората част се превърна в истински рецитал от страна на Ван Рийтховен, като родният ни представител просто не намираше отговор на това как да абсорбира силата на ударите от страна на своя съперник. Тези обстоятелства спомогнаха на холандеца пак да изгради ранна преднина, която дублира с нов пробив и съвсем скоро Андреев вече беше извън турнира.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев отстъпи за малко повече от час на старта в Швейцария Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | бгтенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook