Антъни Генов: Искам да постигна успехите на Григор

от в 09:46 на 23.01.2019
Георги Христов

16-годишният Антъни Генов е сред водещите млади български таланти. Състезателят на ТК Авеню (Бургас) беше избран за втори път да бъде част от отбора на ITF до 18 години Генов ще участва в тренировъчен лагер и турнири в Южна Америка.

В момента младокът тренира в Барселона и си е поставил сериозни цели за 2019 година. "Целта ми е топ 20 в края на годината. Това класиране е напълно осъществимо за мен. Знам си възможностите, но и съм реалист - това е оптималният вариант. Трябва ми качествена подготовка през цялата година. В академията в Барселона някои играчи имат индивидуални треньори с индивидуални тренировки по тенис и по физическа подготовка, ходят на възстановяване след тренировките. Аз не мога да си позволя тези неща. Опитвам се да се усъвършенствам и самостоятелно," заяви Генов пред Блиц.

Той говори и за Григор Димитров. "Познаваме се. Бяхме заедно в една академия за известно време. Много ми харесва неговия характер. Като тенисист няма какво да коментирам – уникален е. Възхищавам се на Григор, обичан е навсякъде по света. Искам в бъдеще да постигна неговите успехи."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Антъни Генов: Искам да постигна успехите на Григор Георги Христов
Теми:  
антъни генов | григор димитров | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook