Австралийска компания е новият основен спонсор на Sofia Open

от в 13:58 на 21.11.2018
Георги Христов

Тенис турнирът от сериите ATP 250 Sofia Open има нов основен спонсор. Това ще бъде генералният представител за България и Европа на австралийската компания GrowGreen Australia.

„За нашата компания е чест да се присъедини към Sofia Open. Вярваме, че с нашата подкрепа ще се подсигури още по-благоприятна почва за развитието на тенис турнира и занапред. Вече сме свидетели на изключително високото качество на тенисистите, които ще дойдат в България през 2019 г., а високото качество на продукцията е и наш водещ приоритет", заяви Димитър Благоев, изпълнителен директор на GrowGreen Europe.

Мощната австралийска компания GrowGreen Australia е основана през 1986 г. Тя произвежда богата гама биологични продукти подходящи за конвенционално и био земеделие, създадени без никаква термична обработка. GrowGreen e на челно място в технологията за хранене на земеделски култури, използвайки аминокиселини. Компанията е специализирана в производството на биологични и органични торове и развива технологичните си знания и умения повече от 30 години. От 2012 г. компанията стъпва на българския и европейския пазар. Създадените продукти възвръщат естественото плодородие на почвата чрез иновативните технологии.

„Радваме се да приветстваме Grow Green като нов основен спонсор на Sofia Open. Благодарим им за подкрепа", заяви Кей Годхинди, изпълнителен директор на Sofia Open и официален представител на притежателя на правата Dubai Duty Free.

Шестима играчи от топ 30 на световната ранглиста и бившият №3 Стан Вавринка ще участват в четвъртото издание на тенис турнира от сериите АТП 250 Sofia Open. Така надпреварата, която ще се проведе в зала „Арена Армеец" от 3 до 10 февруари 2019 година, се очертава като най-силната пред българска публика.

Освен Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос" 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, участие в София потвърди и актуалната млада звезда на световния тенис и №15 в световната ранглиста Стефанос Циципас (Гър), който спечели Мастърс турнира на новото поколение за играчи до 21 години в Милано.

В Арена "Армеец" ще играят още шампионът от последния Мастърс 1000 турнир за 2018 г. и №11 в световната ранглиста Карен Хачанов (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Австралийска компания е новият основен спонсор на Sofia Open Георги Христов
Теми:  
sofia open | софия | софия тенис | спонсори | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис статии | тенис турнир в софия | тенис турнири

Коментари





Следвайте ни в Facebook