#BackToSport - Нека бъдем заедно в това и да продължим да спортуваме

от в 09:22 на 19.11.2020
Tennis.bg

Светът преминава през времена, в които ред причини ни спират да спортуваме. Въпреки това, с помощта на Nike, искаме да мотивираме всички вас да продължите да се движите. Нека се обединим в това и да продължим да спортуваме, като станем част от кампанията #BackToSport.

Кампанията цели да вдъхнови хората да спортуват в това специфично и трудно за всички ни време, мотивира ни да се върнем към спорта, който ни обединява, и да помага за изграждане на една по-добра и позитивна нагласа към света, държи ни целеустремени и е източник на вдъхновение.

Именно в нашата природа е да продължаваме, да се движим напред, да се адаптираме и да се развиваме! Дали на корта, дали навън в градината, или на пътеката във фитнеса, важното е да не спираме да спортуваме. #BackToSport е призивът на Nike светът да се мобилизира и да продължи да се движи дори по време на пандемия. Не е важно какво спортуваме, а е важно постоянството, което влагаме. Сега е моментът да надскочим себе си и да станем шампиони, а когато светът оздравее, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ!

Един от посланиците на тази страхотната кампания, опитваща се да запази света активен е невероятната българска лекоатлетка, моделка и блогърка - Карин Околие. Тя се състезава в спринта на 60, 100 и 200 метра и е младата надежда на българската лека атлетика, а на Летни младежки олимпийски игри през 2010г. Карин Околие е 5-а в бягането на 200 м., с лично време 24.34.

Околие е винаги с красива усмивка и с борбен дух. Българската спринтьорка прави видео подкастове, има екзотична визия, пише текстове за своя блог, като разбира се, фокусът ѝ е върху леката атлетика. Българката е напориста, самостоятелна, лъчезарна и винаги усмихната. Тя основно се отдава на тренировките, а в свободно си време медитира, чете и обича да пише.

Като млада и иновативна дама Околие е много популярна в Instagram. Ето обаче какво ни приканва състезателката като едно от основните лица на кампанията #BackToSport.

“Времената са странни, всички се чувстваме сами, разделени. Спортът е състезание, но аз мисля, че сега е моментът да бъдем единни повече от всякога. Аз съм спринтьор, тренирам с месеци, само за да избягам 100 или 200 метра, месец след месец, фитнес, писта студени душове, болка, гняв. Чувствам как енергията в мен расте, всеки мускул, всяка клетка, за да може когато чуя стартовия сигнал да се изстрелям и да направя всичко така, че да си е струвало.

Да стиснем зъби, да бъдем подготвени, да бъдем в пълна готовност да надхвърлим себе си и когато светът оздравее, нищо не може да ни спре.”

Друго популярно лице, което се включи в кампанията на Nike - #BackToSport, е Ванко Георгиев. Той е атлет, треньор, фитнес инструктор и основател на уникалната методика PUMP & RUN, която комбинира силови упражнения с лека атлетика. Треньорът е завършил магистърска програма “Спорт, Фитнес, Здраве” в НСА. Вече повече от 13 години Ванко се занимава с нестандартни тренировки, които имат за цел да поддържат целогодишно спортната форма, даваща самочувствие, добро кръвоснабдяване и жизненост. Методиката му помага на всички хора, трениращи по нея, да се чувстват и изглеждат добре, без да изпадат в крайности. Ванко тренира с Мегз и се грижи тя да поддържа идеална фигура.

Атлетът спортува от ранна детска възраст и със сигурност не си представя живота без физическа активност, като твърди, че това, което го държи, е спортът. Той му е дал повече от визия - увереност, самочувствие, здраве и развитие, а хората го харесват, защото е позитивен и усмихнат. Неговите занимания често се наблюдават и виртуално - резултат от неговите редовни публикации на видеа и лайфове в социалните му канали - Instagram и Facebook.

Ето обаче и какво казва Ванко Георгиев за това да не спираме да спортуваме и по повод кампанията #BackToSport.

“Научих че, адаптацията в тези тежки времена на изпитания е движещият механизъм, който ни кара да вървим напред. Нека не забравяме, светът - това сме ние - обединени от една кауза под името СПОРТ!

Сигурен съм, че всеки от нас, независимо кога, къде и какво тренира, ще живее в пъти по-добре в своя храм, а именно - тялото. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ!!!
ПОВЯРВАЙТЕ МИ!❤️”

Така всички ви призоваваме да станете част от кампанията на Nike - #BackToSport, да бъдете активни и да не спирате да се движите.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
#BackToSport - Нека бъдем заедно в това и да продължим да спортуваме Tennis.bg
Теми:  
BackToSport | healthy | healthylifestyle | nike | NothingCanStopUs | sport | Ванко Георгиев | Карин Околие

Коментари





Следвайте ни в Facebook