Бадоса не остави шансове на Гоф, за да си осигури двубой срещу Крейчикова

от в 10:45 на 12.10.2021
Тея Кръстева

TСветовната номер 27 Паула Бадоса записо рутинна победа над 17-годишната Коко Гоф с 6:2 6:2. По този начин испанката се класира за третия кръг на Мастърса Indian Wells, където ще се изправи срещу шампионката от Roland Garros Барбора Крейчикова.

В хода на двубоя тийнейджърката се оказа крайно неубедителна зад сервис линията, като по този начин логично инкасира по 2 пробива и в двата сета. От друга страна, Паула Бадоса бързо намери ритъма си на игра и безпроблемно след само 53 минути игра отстрани 15-тата поставена в надпреварата.

Световната номер 5 Барбора Крейчикова записа двусетова победа над Аманда Анисимова с 6:2 6:3, осигурявайки си място в третия кръг на Мастърса в Индиън Уелс срещу Паула Бадоса.

Чехкинята навлезе силно в срещата, постигайки аванс от 4:0 гейма и дори имаше възможност да увеличи предимоството си до 5:0, само че Анисимова съумя да отрази два поредни брейк бола и да скъси изоставането до 4:1. Силите й обаче стигнаха дотук и не след дълго шампионката от Roland Garros 2021 бе останала само на сет разстояние от успеха.

Крейчикова продължи с убедителното си представяне, реализирайки 2 брейка, и въпреки че поставената под номер 3 в основната схема показа известни колебания, Барбора не позволи мачът да поеме в различна посока и след мас и 10 минути вече можеше да се поздрави с крайната победа.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бадоса не остави шансове на Гоф, за да си осигури двубой срещу Крейчикова Тея Кръстева
Теми:  
индиан уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook