Барбара Шет: Ашли Барти има добри шансове на Australian Open 2021

от в 08:23 на 28.01.2021
Диана Андреева

Дни ни делят от началото на тура в Австралия, но никой не знае в каква форма ще бъдат тенисистите след задължителнота двуседмична карантина. Точно заради това специалистите избягват да правят прогнози за предстоящия турнир от Големия шлем. 

Трикратната шампионка на WTA Барбара Шет все пак сподели очакванията си от Australian Open 2021 при жените. Ето какво разказа тя:

"Ашли Барти прекара цялата година в Австралия, тренирайки именно на тази повърхност. Плюс това, тя не бе поставена под карантина, така че би трябвало да е в добра форма. Знаем, че се чувства отлично в жегата, така че има всичко необходимо, за да се представи успешно.

Разбира се, тя почти не се състезава през 2020, но все пак има известно предимство пред другите състезателки. Ако трябва да бъда честна, не бих заложила пари на никого, защото не знам в каква форма се намират спортистите, но Ашли има добри шансове.

Бих обърнал внимание и на Наоми Осака. И също би било интересно да видим какво ще покаже Ига Швьонтек след невероятното си представяне на Ролан Гарос.", завърши репортерката.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Барбара Шет: Ашли Барти има добри шансове на Australian Open 2021 Диана Андреева
Теми:  
australian open | ашли барти | барбара шет

Коментари





Следвайте ни в Facebook