Беатрис Бушар: С Джини сме почти непознати, виждаме се по два пъти на година

от в 17:14 на 06.01.2021
Диана Андреева

Въпреки своите 365 хиляди последователя в Instagram, името на Беатрис Бушар не е много известно по света. За сметка на това не малко хора разпознават лицето на нейната сестра - Южени Бушар. Независимо че двете имат само шест минути разлика, връзката им далеч не е толкова силна. Повече относно семейните взаимоотношения в семейство Бушар сподели самата Беатрис в интервю. Ето какво каза тя:

„Ние определено не сме обикновено, щастливо, перфектно семейство. Много сме далеч от това. Родителите ни се разведоха, защото не бяха щастливи заедно. Джини беше с майка ни през почти целия си живот, докато аз, сестра ни Шарлот и брат ни Уилям останахме с баща ни.

Бяхме разделени и това създаде доста голямо напрежение между мама и мен, Шарлот и Уилям от една страна, и между татко и Джини от друга. Дори днес взаимоотношенията между Южени и мен не са перфектни, най-вече заради факта, че я виждам по два пъти годишно, откакто навърших 10 години. Има хора в кварталния магазин, които познавам по-добре от нея. Странно е. Двете сме почти непознати.

Много хора постоянно ме питат „Защо просто не пътуваш заедно с нея? Защо не ходиш на Уимбълдън и на Ролан Гарос с нея?“. Не го правя поради две причини: първо защото бях в училище и си имах собствен живот и второ защото няма кой да плати за това. Тя със сигурност няма да го направи. Всички си мислят, че сестра ми ме е водила по целия свят с нея, но не е така. Ако ѝ кажа, че искам да я гледам на Уимбълдън, тя ще отговори „Добре, купи си билет и ела."

През целия ми живот са ме сравнявали с близначката ми и това е тежко. Хората идват при мен и ми казват „О, ти си сестрата на Южени Бушар, нали? Може ли да се снимаме? Знам, че си сестра ѝ, но ти как се казваш, всъщност?“. Представете си това в продължение на 20 години. Знам, че хората не го правят с лоши намерения, но въпреки това не е много приятно“ сподели Беатрис.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беатрис Бушар: С Джини сме почти непознати, виждаме се по два пъти на година Диана Андреева
Теми:  
беатрис бушар | бушар | южени бушар

Коментари





Следвайте ни в Facebook