Бекер: Цялата кариера на Осака е в опасност заради тези нейни ментални проблеми

от в 15:31 на 01.06.2021
Калоян Соколов

Доброволното оттегляне на Наоми Осака от Ролан Гарос се превърна в повод на безкрайни дискусии в последните часове, а дотам се стигна, след като японката обяви, че няма да дава пресконференции в Париж, защото те вредят на нейното психическо здраве. Това стана обект на множество критики и в крайна сметка световната номер две реши да не продължава участието си напред в надпреварата.

Въпросната ситуация бе коментирана от Борис Бекер, а ето какво сподели бившият водач в световната ранглиста: 

"Осака явно не може да се справя с напрежението да говори с пресата, когато е загубила дадена среща, но това е част от нейната работа и подобни случаи са много чести в нашия спорт. Винаги съм приемал тези интервюта за мое задължение, макар че аз лично ги мразех много, само че това нямаше значение. Ако премахнем журналистите, то ти оставаш без спонсорски договори и пари от наградния фонд, така че трябва да се съобразяваш.

Това оттегляне за мен поражда много по-сериозно въпроси, защото тя няма да може да се справи с прескоференциите си навсякъде другаде, щом не може да го стори в Париж. По мое мнение цялата кариера на Наоми може да бъде заплашена заради тези нейни проблеми с менталното здраве" - изрази позицията си Бекер.

Изочник: Dailymail.co.uk

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бекер: Цялата кариера на Осака е в опасност заради тези нейни ментални проблеми Калоян Соколов
Теми:  
борис бекер | интервю | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook