Бекер: Надявам се да видим отново Федерер в Лондон, но времето не прощава на никого

от в 20:06 на 08.07.2021
Мирела Николова

В сряда Роджър Федерер претърпя една от най-тежките загуби в кариерата си, след като бе елиминиран от Хуберт Хуркач на четвъртфиналите на Уимбълдън с 3:6 5:7 0:6. Впоследствие швейцарецът беше засипан с въпроси за евентуално скорошно отказване, но той не даде категоричен отговор относно бъдещите си планове. В свое интервю пред ВВС бившият номер 1 в света Борис Бекер също изказа мнението си по най-актуалната тема през последното денонощие, като заяви, че е разтревожен от показаното от Маестрото в четвъртфиналния му двубой.

"Забелязах доста пропуски от страна на Роджър, както и множество точки, в които той не се чувстваше никак комфортно. Да не забравяме и последния сет, което е нещо, невиждано от него до този момент. 

Не знам дали ще видим този невероятен играч отново тук. Нормално е човек да греши, но Роджър е перфекционист, а някои от грешките, които той допусна, бяха наистина сериозни. Също така имаше огромни проблеми със своя тайминг. Това може да се случи за гейм или два, но в неговия случай беше по време на целия мач.

Силно се надявам да играе и през следващия сезон, тъй като не искам да си представям, че е загубил последния си сет на Уимбълдън с 0:6. Можем само да гадаем на какво се дължеше този резултат вчера, но единственото сигурно нещо е, че времето не прощава на никого", завърши германецът.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бекер: Надявам се да видим отново Федерер в Лондон, но времето не прощава на никого Мирела Николова
Теми:  
atp | борис бекер | интервю | любопитно | роджър федерер | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook