Бенгалуру: Кузманов с наглед леко начало; във втори кръг го чака топ 100 играч

от в 20:13 на 06.02.2022
Калоян Соколов

Димитър Кузманов прекоси цялото разстояние до Индия, за да вземе участие в серия от турнири на твърди кортове, като имаше шанса да запише участие на ATP 250 надпреварата в Пуна, където отстъпи на старта в пресявките от бъдещия полуфиналист Елиас Имер. Впоследствие Мико се отправи към Бенегалуру, където му предстои да се включи в две поредния състезания на ниво Чаланджър, а първото стартира още от утре и схемата вече е известна.

Българинът имаше известна доза късмет и на старта ще премери сили с местния представител Ес Ди Праджвал Дийв, който никога досега не е печелил мач в кариерата си на подобно ниво и е извън първите 950 в световната ранглиста. Нещата обаче рязко могат да станат далеч по-трудни за пловдивчанина, защото във втори кръг го очаква евентуална битка с втория поставен Стефано Травалия. Италианецът е под номер 93 в класацията и е бивш финалист в ATP Тура, като през миналата седмица достигна до четвъртфиналите в Пуна.

Травалия вече е нанасял загуба на втората ни ракета, само че срещата се е провела на червени кортове и е с давност от близо три години. Ако Кузманов съумее да вземе реванш, то ще му се наложи отново да се изправи срещу Имер, а в неговата половина място намериха и състезатели от ранга на Александър Вукич и Алтуг Челикбилек, които все по-често можем да наблюдаваме на големите турнири.

Ето я и пълната схема в Бенгалуру:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бенгалуру: Кузманов с наглед леко начало; във втори кръг го чака топ 100 играч Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | бенгалуру | дмитър кузманов | жребий | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook