Беретини: Играх силно, но Джокович отново доказа, че е най-добрият

от в 12:37 на 09.09.2021
Калоян Соколов

Матео Беретини се класира за четвъртфиналите на трети пореден турнир от Шлема и за трети пореден път беше спрян от Новак Джокович. Италианецът даде всичко от себе си и накара световният номер едно да работи здраво за своята победа, но отново сърбинът вдигна неимоверно нивото си в решиаващите мигове и не допусна изненада, а ето какво сподели финалистът от Уимбълдън непосредствено след срещата:

"Днес играх наистина силно, само че Джокович за пореден път доказа, че е най-добрият. Колкото и страхотен тенис да показвам, то той винаги е в състояние да вдигне още своето равнище и заслужено спечели. Преди две години се срещнах на същата сцена с Рафаел Надал, ала вече бях много изморен от предходните мачове, докато днес се чувствах отлично физически и просто не можех да достигна до нивото на Новак.

Първият сет би накарал всеки да се изтощи, докато той започна да действа дори по-енергично от преди. Аз нямах възможността да направя това, като определено тази битка ме научи на много и целта ми е да бъда готов за следващия път, когато се изправя срещу него - завърши осмата ракета на света.

Източник: GoTennis.ru

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беретини: Играх силно, но Джокович отново доказа, че е най-добрият Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open | интервюта | любопитно | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook