Беретини не срещна трудности с Монфис и изпрати Италия във финалната четворка!

от в 04:47 на 03.02.2021
Калоян Соколов

Матео Беретини показа за втори пореден ден, че се намира в превъзходна форма и записа нов престижен успех на ATP Cup. Вчера италианецът се справи със съпротивата на Доминик Тийм, а днес в негова жертва се превърна Гаел Монфис - 6:4 6:2. По този начин Италия си осигури челното място в групата, като така се превърна в първата страна, която намира място във финалната четворка.

Беретини потегли бавно в мача и се оказа догонващ с 1:4 и 0:30 в откриващата част, но изведнъж неговият форхенд започна постоянно да намира линните и за французина стана напълно невъзможна да противодейства на мощната офанзива от другата страна на мрежата, което доведе до спечелването на първата част от страна на Матео.

Световният номер 10 продължи възхода си и отмъкна подаването на Монфис на цели два пъти в началото на втория сет, само че Ла Монф не се предаде и върна един от брейковете. Беретини моментално възстанови аванса си и макар да имаше проблеми при затварянето на срещата, той все пак направи нужното, за да се поздрави с рутинен успех.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беретини не срещна трудности с Монфис и изпрати Италия във финалната четворка! Калоян Соколов
Теми:  
atp cup | гаел монфис | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook