След оттеглянето в Маями: Матео Беретини се подложи на операция

от в 21:24 на 29.03.2022
Диана Андреева

Матео Беретини стартира годината по отличен начин, след като достигна до полуфинал на Откритото първенство на Австралия, и очакванията към него бяха големи. За съжаление обаче,  физически проблеми застават на пътя на световния №6 през последните седмици и той е далеч от оптималната си форма, а през днешния ден италианецът е претърпял операция на ръката, която ще го извади от АТР Тура за неопределен период от време. 

Самият Беретини съобщи в социалните мрежи за контузията си и решението да се оперира. Той зарадва почитателите си с новината, че хирургическата намеса е преминала добре и с нетърпение очаква завръщането си на корта. Ето какво точно написа световният №6 в Instagram: 

"След оттеглянето ми от турнира в Маями с контузия на дясната ръка, се консултирах с медицински експерти. Скенерите и изследванията показаха, че операция е най-доброто решение за осигуряване на пълно и бързо възстановяване в моето състояние и с моя екип преценихме, че именно това ще предприемем.

Хирургическата намеса вече премина и съм щастлив да съобщя, че всичко е наред. Моят лекар и екипът ми в момента обсъждат процесът по възстановяването ми и ще ви дам допълнително информация относно плановете си съвсем скоро. Благодаря ви, че както обичайно, ме подкрепяте" - завършва съобщението си Беретини.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След оттеглянето в Маями: Матео Беретини се подложи на операция Диана Андреева
Теми:  
atp | беретини | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook