Без промяна в класирането за Димитров и Пиронкова, Андреев с нов личен рекорд

от в 07:37 на 31.05.2021
Диана Андреева

С началото на седмицата, освен нова доза положителни емоции, породени от любимите ни тенисисти, е време за обновяването на точките в ранглистата. Макар че контузии спряха Григор Димитров и Адриан Андреев и ги принудиха да си вземат почивка, за да се възстановят, ни предстои да видим в игра други наши представители през идващите седем дни.

Григор Димитров запазва своята позиция днес, ала след края на Ролан Гарос първата ни ракета ще загуби немалко точки, тъй като не успя да защити миналогодишното си представяне в Париж - 4 кръг. Димитър Кузманов допуска спад с една позиция, но за сметка на това, Адриан Андреев е на рекордно високо в кариерата си място, а именно 342-ро. Този успех на Ади идва след достигането му до заключителния мач на ITF турнира, в който участва през изминалата седмица.

При дамите няма промяна за първите ни три ракети - Цветана Пиронкова, Виктория Томова и Изабелла Шиникова, които се опитаха да намерят място в основната схема на Ролан Гарос, ала не успяха да го направят и отпаднаха във втория кръг на пресявките. Това беше и краят на клей сезона за Пиронкова, която вече потвърди участие в два турнира на тревна настилка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Без промяна в класирането за Димитров и Пиронкова, Андреев с нов личен рекорд Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев | виктория томова | григор димитров | тенис ранглиста | тенис турнири българия | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook