Безкомпромисен Лазаров записа двусетов успех и е осминафиналист в Скопие!

от в 15:54 на 01.06.2021
Мирела Николова

Третата ракета на България при мъжете Александър Лазаров откри участието си на турнира от сериите "Фючърс" в Скопие с категоричен успех в последователни сетове над световния номер 596 Даниеле Капеки с 6:1 6:3 след прекарани 1 час и 15 минути на корта. В спор за място на четвъртфиналите нашето момче ще срещне Сергей Данилов или Адмир Календер.

Родният ни представител не се нуждаеше от  много време, за да навлезе в двубоя, като още от началните минути той налагаше темпото в разиграванията благодарение на изключително солидните си удари от основната линия. Превъзходството на българина се отрази и на резултата, тъй като Лазаров съумя да спечели на два пъти противниковото подаване и влизайки в серия от 5 поредни гейма, поведе в отделните части.

Нашето момче пренесе устрема си и във втория тет, където набързо се сдоби с крехък аванс от пробив и 2:0, но колебания от сервис линията му костваха инкасирането на брейк, който възвърна паритета в геймовете за 2:2. Това обаче не попречи на Алекс да реализира нов пробив и отново даизлезе напред в резултата, като този път той успя да съхрани преднината си до края на срещата и се поздрави с победата. 

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Безкомпромисен Лазаров записа двусетов успех и е осминафиналист в Скопие! Мирела Николова
Теми:  
александър лазаров | бгтенис | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook