Безкомпромисна Пиронкова намери с лекота място в основната схема на турнира в Маями!

от в 16:55 на 23.03.2021
Калоян Соколов

Цветана Пиронкова имаше трудно начало на кампанията си в Маями, след като се измъкна от над двучасова битка през вчерашния ден, но днес беше абсолютно безкомпромисна и сломи съпротивата на Олга Говорцова с категоричното 6:0 6:3, за да намери място в основната схема на надпреварата.

Българката стартира изключително силно от самото начало, като не даваше никакъв ритъм на своята опонентка и успешно вкарваше в употреба марковия си бекхенд по правата. Подсечените удари на Цвети пък се оказаха изключително неудобни за беларуската състезателка, която рядко успяваше дори да спечели разиграване и това позволи на първата ни ракета да вземе сета по най-категоричния възможен начин, а срещата бе започнала само преди 24 минути.

Постепенно Говорцова стабилизира представянето си, което й позволи да осъществи пробив в подаването на родната ни представителка за пръв път в мача, повеждайки с 2:1 във втората част. Оттам насетне обаче имаше само една тенисистка на корта, тъй като Пиронкова отново заигра на познатата висота и затвори сблъсъка без да се вкарва в излишни драми.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Безкомпромисна Пиронкова намери с лекота място в основната схема на турнира в Маями! Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | маями | Обзори | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook