Бианка Андрееску също ще пропусне Олимпийските игри в Токио

от в 13:27 на 13.07.2021
Диана Андреева

Бианка Андрееску е преследвана от неприятности през годините. Контузии, ограничения и заболявания са сред пречките, с които канадката се е сблъсквала, а това е и причината тя да няма възможност да развива потенциала си. През сезон 2021 шампионката от US Open напомни за най-добрите си дни в Тура, ала впоследствие бе диагностицирана с COVID-19 и бе принудена да се оттегли от няколко поредни събития. Сезона на трева също бе далеч от успешен за нея, но надеждите на нейните почитатели са за предстоящата част от 2021. 

Преди броени часове Андрееску обяви в своя Instagram акаунт, че няма да вземе участие в предстоящити Олимпийски игри в Токио, заради редицата мерки за сигурност, които бяха обявени през миналата седмица. Събитието ще се състои пред празни трибуни - една от основните причини атлетите да се оттеглиха от надпреварата, а ето какво точно седи зад решението на Бианка:

"Бих искала да ви информирам, че взех много трудното решение да не участвам на Олимпийските игри в Токио. Мечтая да представлявам Канада на Игрите още от малка, но предвид всички предизвикателства, породени от пандемията, в сърцето си знам, че това е правилното решение. Нямам търпение отново да играя за Канада в предстоящите мачове от Fed Cup, както и на Олимпийските игри в Париж през 2024 г.“, завърши изявлението си Андрееску. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бианка Андрееску също ще пропусне Олимпийските игри в Токио Диана Андреева
Теми:  
бианка андрееску | олимпийски игри

Коментари





Следвайте ни в Facebook