Бивш двойков партньор на Григор Димитров е номиниран за министър на културата!

от в 13:27 на 11.12.2021
Диана Андреева

Политическата партия "Продължаваме промяната" номинира Атанас Атанасов за министър на културата в новото правителство. Личността на Атанасов е изпълнена с множество интересни истории, като самият той е бил и шампион на републиканско ниво при двойките до 14 години, а негов партньор е бил не кой да е, ами самият Григор Димитров - бивш световен номер три и настояща първа ракета на страната ни. 

От 8-годишна възраст Атанас Атанасов е тренирал усилено тенис в хасковската школа, именно където е направил първите си стъпки и Димитров, а впоследствие е бил втора ракета на тенис клуба, непосредствено след Григор. Макар че не се развива професионално в областта на спорта, Атанасов успява да продължи образованието си в САЩ, където се състезава в колежанската лига и взима треньорска правоспособност. 

След като оставя тениса в миналото си, той се отдава на актьорското майсторство. Завършва бакалавърска степен в друг американски университет и започва да се изявява активно в тази сфера. Инициира реновирането на читалището в родното село на прародителите си - Татарево, с помощта на своите приятели и познати отвъд океана, и впоследствие започва да организира театрални постановки на местната сцена, защото е разочарован от обезлюдяването на малкото населено място. 

Начинанието му в село Татарево става тема на филм, който е наречен "Отключете сцената" и е основан от самия Атанас Атанасов в Лос Анджелис. Представен е на пет международни фестивала, а в щата Джорджия дори печели първото място в категорията избор на публиката.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш двойков партньор на Григор Димитров е номиниран за министър на културата! Диана Андреева
Теми:  
григор | григор димитров | димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook