Бивш номер едно: Няма никакъв шанс да видим Джокович на Аустрелиън Оупън

от в 17:42 на 27.12.2021
Калоян Соколов

Безспорно една от най-горещите теми в света на тениса е тази за евентуалния отказ на Новак Джокович от австралийското турне. Първоначално сърбинът бе в списъците за участие на ATP Cup и Откритото първенство на Австралия, но впоследствие се оттегли от отборната надпревара и участието му в Мелбърн е под сериозна въпросителна. Ваксинационният статус на световния номер едно пък продължава да бъде неясен, а вероятно Ноле все още не се е имунилизирал против коронавирус, имайки предвид категоричната му позиция против задължителното ваксиниране.

Всичко това кара Емилио Санчес да смята, че няма как да видим балканеца на корта по време на Аустрелиън Оупън. Бившият лидер в ранглистата по двойки изрази ясна позиция в социалните мрежи, която категорично изключва евентуално участие на Джокович в първия турнир от Големия шлем за сезона. Според испанецът е само въпрос на време, докато 20-кратният мейджър шампион се оттегли от защитата на своята титла и също така предупреди феновете да не таят излишни надежди за евентуално участие от страна на сърбина в Австралия.

Твърдението на Санчес се подсилва и от обстоятелството, че Джокера никога не е започвал сезона си директно на Откритото първенство на Австралия през последните седем години и едва ли би участвал във въпросното състезание, ако преди това няма никаква игрова практика


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш номер едно: Няма никакъв шанс да видим Джокович на Аустрелиън Оупън Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | емилио санчес | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook