Бивш шампион на Уимбълдън: Коронавирусът не е опасен за здравите хора

от в 15:20 на 27.08.2021
Калоян Соколов

Пат Кеш е останал в историята като един от най-темпераментните състезатели в Тура, а противоречивата му личност не свършва само с поведението му на корта, а и с неговите изказвания. Австралийската легенда е обявил крайната си позиция против анти-ковид мерките и е на мнение, че световната пандемия е едни изключително преекспонирано явление:

"Ядосан съм. Стига с всички тези лъжи за коронавируса. Искам да знам истината и какво е реалното положение, а не определени политици и медии да всяват масов страх, като същевременно ни дезинформират. Ваксината трябва да бъде въпрос на личен избор, докато в момента те принуждат негласно. Играчите не са допускани до определени турнири и биват затворени вкъщи за седмица наред. Подобни случаи граничат с бруталност и е време всичко това да спре.

Защо младите хора трябва да се ваксинират? Те са здрави и няма да умрат. Вкарваме определени неща в телата си, нямайки никаква представа за тяхното съдържание. Нека изчакаме да получим повече яснота по темата и чак тогава да решим дали ще предприемем тази стъпка. Аз съм пътувал навсякъде, не съм се заразявал, чувствам се отлично и нямам намерение да се ваксинирам" - завърши Кеш.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш шампион на Уимбълдън: Коронавирусът не е опасен за здравите хора Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | пат кеш

Коментари





Следвайте ни в Facebook