Бивш треньор на Григор увери: Джокович ще участва на Australian Open

от в 21:47 на 20.10.2021
Диана Андреева

Преди часове Тенис Австралия официално потвърдиха, че мерките по време на австралийските турнири ще бъдат наистина строги, а до Australian Open ще бъдат допускани само ваксинирани състезатели. Това постави под въпрос участието на редица големи имена от Тура, а в това число и световният номер едно Новак Джокович. Но Роджър Рашийд увери всички почитатели на спорта, че 20-кратният шампион от Големия шлем няма да пропусне събитието, като ето и точнити му думи по темата: 

"Сигурно е, че Джокович ще се завърне в Австралия през следващата година. За него е важно да спечели 21-вия трофей от Големия шлем и да се превърне в тенисиста, притежаващ най-голям брой мейджър титли. Ще бъде значимо за Тенис Австралия и местните жители именно в страната Новак да пренапише историята на спорта." - завърши Рашийд. 

Роджър Рашийд е бивш наставник на Григор Димитров и известен австралийски тенис анализатор и бивш състезател. Рашийд е бил част още от екипа на един от най-успелите атлети в Тура - Лейтън Хюит, а в момента работи върху мотивиранито и подпомагането на млади и амбициозни хора, както всеки може да прочете в личния му уеб сайт.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш треньор на Григор увери: Джокович ще участва на Australian Open Диана Андреева
Теми:  
australian open | григор димитров | новак джокович | роджър рашид

Коментари





Следвайте ни в Facebook