Бившата приятелка на Пер: Оставих го да се фокусира върху тениса, но той ми изневери

от в 13:12 на 19.07.2022
Мирела Николова

Беноа Пер е един от най-екстравагантните играчи в професионалния тенис, като през последните години резултатите му са крайно разочароващи и той влиза под светлината на прожекторите главно заради неприемливото си поведение на корта, изразяващо се в чести скандали и обиди спрямо съдиите, както и пълна липса на мотивация за победа. Неотдавна французинът обяви, че изпитва сериозни психологически проблеми, което бе причина да потърси професионална помощ. 

Освен това бившият №18 преживя раздяла със своята приятелка Жули Бертан, която често присъстваше в ложата на тенисиста по време на двубоите му. Двамата бяха заедно в продължение на 2 години, но преди месец французойката е решила да прекъснат взаимоотношенията си, като наскоро разказа детайли около връзката помежду им, разкривайки как Пер ѝ е изневерявал.

"Иска ми се да замълча и да запазя някои от нещата само за себе си, но със сигурност не съм глупачка. Когато оставих време на Беноа уж да се съсредоточи върху тениса, то пращаше съобщения на множество момичета и излизаше с тях на тайни срещи.  Никога не говоря за това, но в момента съм на ръба от това да избухна. Не ми задавайте повече въпроси, не искам да имам нищо общо с този човек или да чувам каквото и да било от него. Вие ме предупредихте, но аз не ви послушах. Сега се чувствам така, сякаш съм паднала от 58-ия етаж", сподели Бертан в Instagram.

Източник: FirstSportz


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бившата приятелка на Пер: Оставих го да се фокусира върху тениса, но той ми изневери Мирела Николова
Теми:  
atp | беноа пер | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook