Браво на Григор! Включи се в благотворителна инициатива срещу COVID-19 (видео)

от в 20:57 на 03.05.2020
Калоян Пламенов

Григор Димитров се присъедини в благотворителна инициатива на Европейската комисия за набиране на средства в борбата срещу коронавирус. 

Нашенецът се обърна към широката общественост с послание, което бе качено от Twitter профила на органа към Европейския съюз.

"Целият свят е изправен пред един силен и опасен противник днес, това е коронавирусът. Урокът, който научих благодарение на спорта, е че обединени сме по-силни. Отборът ми има роля и то ключова за всеки мой успех", обяви българинът.

"Именно заради това международното сътрудничество в сферата на науката и проучванията е ключът към успешната борба с коронавируса. Нека дадем на най-добрите ни учени и предприемачи инструментите и подкрепата за създаване на ваксина, лечение и диагностициране на вируса. Това ще ни доближи до момента, в който ще чуем: "Гейм, сет и мач". За благосъстоянието на човечеството отвъд коронавируса. Благодаря ви", каза Димитров.

Събитието Global Response ще се проведе онлайн в понеделник от 16:00 часа българско време, а неговата цел ще бъде да бъдат събрани 7,5 милиарда евро.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Браво на Григор! Включи се в благотворителна инициатива срещу COVID-19 (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook