България има полуфиналист на US Open 2021!

от в 01:36 на 11.09.2021
Диана Андреева

Пьотр Нестеров намери място в полуфиналната фаза на юношеския US Open! Българският състезател продължава уверено напред в двойконата надпревара и само две победи делят него и партньора му от трофея в Ню Йорк. Тандемът между Пьотр и Виачеслав Биелински участва заедно във всички мейджър турнири през този сезон, с изключение но Australian Open, а изглежда те чудесно се сработват заедно, защото без нито един загубен сет вече са сред последните четирима в надпреварата. 

След като през вчерашния ден метеорологичните условия в Ню Йорк оказаха сериозно влияние върху графика за игра, мачът между Нестеров/Биелински и Далберг/Макстед бе отложен. Това по никакъв начин не си отрази върху представянето на българо-беларуския отбор и те се поздравиха с рутинен успех в последователни сетове - 6:3 6:4. Имената на следващите си противници Нестеров и Биелински все още не са научили, тъй като  последната двойкона срещата за днешния ден тепърва започва. 

За съжаление Нестеров не успя да намери място на 1/2-финала при единиците. Вчера българският тенисист отстъпи след болезнен обрат с 6:0 4:6 4:6 на Саша Гуеймард Вайенбург. Именно той може да бъде следващия противник при каретата на нашето момче, но този път той ще се състезава рамо до рамо със своя партньор, с когото до момента играят наистина брилянтен тенис и са почти безгрешни. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
България има полуфиналист на US Open 2021! Диана Андреева
Теми:  
us open | пьотр нестеров

Коментари





Следвайте ни в Facebook