Чичо Тони: Джокович не играе добре, Надал и Федерер могат да го изместят

от в 17:49 на 31.03.2019
Цветослав Пенчев

Чичото и бивш треньор на Рафаел Надал - Тони, е на мнение, че както Матадора, така и Роджър Федерер, имат шансове да изместят Новак Джокович от първото място на световната ранглиста.

Напоследък Джокера изобщо не се представя убедително и както сам той каза нещата, които върши извън тениса, му пречат да се концентрира изцяло върху кариерата си и в крайна сметка негативните резултати не закъсняват.

"Новак определено не играе добре, тъй като отпадна в ранна фаза както в Индиън Уелс, така и в Маями. Това е малко необичайно за него, а и за тенисист, който е най-високо ранкиран в световната ранглиста", каза той.

"Мисля си, че битката за първото място ще бъде доста отворена. И Рафа, и Роджър, могат да се намесят през сезона за челната позиция. Александър Зверев, както и други млади момчета, също могат да се борят за престижа да бъдеш първи в света".

"Лидер в световната ранглиста е този, който се представя най-силно през годината и който е спечелил най-големите турнири и съответно най-много точки. Определено ще бъде интересно до края на сезона". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Чичо Тони: Джокович не играе добре, Надал и Федерер могат да го изместят Цветослав Пенчев
Теми:  
новак джокович | рафаел надал | роджър федерер | тони надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook