Данийл Медведев не даде шанс на Улф и продължава напред

от в 22:07 на 05.09.2020
Диана Андреева


Данийл Медведев беше феноменален на корта и не остави никакви шансове на Джефри Джон Улф, побеждавайки го за по-малко от два часа игра! Руснакът се наложи с 6:3 6:3 6:2 и така продължава напред по пътя си в Ню Йорк.

Още от първите точки в двубоя си пролича, че Медведев ще диктува темпото в срещата, като през целия мач преобладаваше играта от дъното на корта. Благодарение на днешната си трисетова победа, Данийл продължава с невероятното си представяне - не е загубил нито един сет от началото на US Open до сега.

Разликата в класите на ,,Артър Аш Стейдиъм" си личеше още от самото начало, като руснакът проби за 3:2. В деветия гейм Медведев стигна до втори брейк, с което без излишни затруднения затвори първия сет в своя полза с 6:3.

https://twitter.com/usopen/status/1301718499778232322?s=19

В началото на втората част двамата си размениха по един отразен брейк пойнт, преди Данийл да пробие за 3:1. В шестия гейм младокът отново не съумя да спечели подаването си, но впоследствие американецът опита да се противопостави - направи рибрейк и взе подаването си за 3:5.

Медведев набързо потуши надеждите на Улф да се завърне в сета, слагайки край на сета при собствен сервис отново със същия резултат - 6:3. Третата част започна с три поредни пробива, като от цялата ситуация руснакът излезе напред с 2:1.

Медведев

В седмия гейм миналогодишният финалист стигна до втори брейк за 5:2, с което си осигури възможност да сервира за мача, която той не изпусна и така двубоят приключи. За руснака предстои среща с Франсис Тиафо.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Данийл Медведев не даде шанс на Улф и продължава напред Диана Андреева

Коментари

Следвайте ни в Facebook