Дарън Кейхил за шанса да не видим Джокович на АО: Тенисът е много повече от него

от в 22:09 на 10.11.2021
Калоян Соколов

Дарън Кейхил е един от най-уважаваните тенис специалисти през последните две десетилетия, като е бил наставник на цели трима лидери в световната ранглиста. Наскоро специалистът пък прекрати дълогодишното си сътрудничество със Симона Халеп, но остава плътно въвлечен в тенис средите и ще вземе дейно участие в отразяването и организацията на Откритото първенство на Австралия, което вече наближава със сериозни темпове.

Съвсем скоро Кейхил сподели, че има голяма доза вероятност да станем свидетели на завръщането в Мелбърн на двамата тенисисти с най-сериозна фен база, а именно Роджър Федерер и Рафаел Надал. Бившият състезател също така коментира възможността да не видим световния номер едно Новак Джокович по време на първия турнир от Шлема за сезона, като ето какви точно бяха неговите думи:

"Новак изпраща един невероятен сезон, в който беше на път да създаде история, повтаряйки постижението на Род Лейвър от 1969-а. Нормално е да се нуждае от малко повече време за възстановяване и освен това досега не е искал публично да коментира темата с ваксините, така че ситуацията с него не е дотам изяснена. Все пак смятам, че той ще се завърне, за да защитава своята титла, но отстъствието му няма да направи събитието по-малко успешно, защото нашият спорт представлява далеч повече от просто една отделна личност.

Източник: Newsbreak

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дарън Кейхил за шанса да не видим Джокович на АО: Тенисът е много повече от него Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | дарън кейхил | интервюта | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook