Давид Ферер: Не съм решил с какво ще се занимавам за в бъдеще

от в 01:55 на 03.04.2019
Георги Христов

Давид Ферер призна, че не си е правил планове затова с какво ще се занимава след отказването си от професионалния тенис. "Нищо не съм взел като решение. Живея за момента и така се чувствам по-спокоен - сега имам нужда да бъда близо до семейството си," заяви Ферер пред ESPN.

"В Маями имам чудесни спомени както с феновете, така и с моите колеги. Благодарен съм за прекараното време с тях. Сега ми предстои една различна стъпка. Просто искам да благодаря на всички за подкрепата. Чувствах се много обичан през тези години, особено в края. А това е нещо, което не съм очаквал," допълни той.

36-годишният испанец бе попитан и за най-хубавите си моменти. "Може би най-приятните ми спомени бяха по време на Купа "Дейвис". Бях сериозно болен, когато спечелих срещу Хуан Мартин дел Потро в Севиля. Или когато спечелих в Мадрид и в Барселона за Купа Дейвис срещу Радек Щепанек. Тази година имах възможност да спечеля у дома във Валенсия. За Купа "Дейвис" може би са най-хубавите ми спомени," обясни Ферер, който предстои да каже сбогом с турнирите в Барселона и Мадрид.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Давид Ферер: Не съм решил с какво ще се занимавам за в бъдеще Георги Христов
Теми:  
давид ферер | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook