Дел Потро: Дадох доста съвети на Джокович и малко съжалявам за това

от в 09:26 на 31.01.2019
Калоян Пламенов

Хуан Мартин Дел Потро призна в шеговит тон, че съжалява, че е дал толкова много съвети на Новак Джокович при възстановяването на сърбина, който имаше сериозни проблеми с китката, тъй като сега лидерът в световната ранглиста печели всичко.

Джоко е в серия от три поредни триумфа в надпреваратите от "Големия шлем" и на практика в момента изглежда абсолютният властелин в мъжкия тенис, макар че в един момент през миналата година доста хора се питаха дали отново ще стигне до големите трофеи.

"Бях изненадан, когато Джокович ме помоли за помощ при възстановяването си от контузията. Беше много емоционален момент", припомня си Дел Потро, който в момента се възстановява от тежка травма в коляното.

"В известен смисъл дори съжалявам, че му дадох толкова много съвети защото в момента той печели всичко. Въпреки това обаче тези успехи са напълно заслужени и Новак е отличен модел за подражание, за всеки един тенисист". 

"Как контузиите промениха кариерата ми? Започнах да изпитвам истинско удоволствие от тениса, след като се научих да страдам доста извън корта заради всички тези травми", каза още аржентинецът. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дел Потро: Дадох доста съвети на Джокович и малко съжалявам за това Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович | тенис | тенис новини | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook