Дел Потро обнадежди феновете: Може би някой ден ще се случи чудо, както с Мъри

от в 19:45 на 02.03.2022
Диана Андреева

Хуан Мартин Дел Потро сложи край на кариерата си в началото на месец февруари, когато изигра своя последен официален двубой в Тура на кортовете в Буенос Айрес. Емоционалното сбогуване на аржентинеца докосна както неговите почитатели, така и колегите му в спорта. Макар и в момента да не е сред активните състезатели, Дел По все още е обект на интерес от медиите. Интервютата с участието на бившия световен номер три обаче са рядкост, но наскоро той отговори на въпросите, зададени му от StarPlus Latin America и намекна за евентуално завръщане, което със сигурност обнадеждава света на тениса: 

"Беше ми наистина трудно да взема решението да участвам на турнира в Буенос Айрес, но бях наясно, че трябва да го направя. Винаги е било приоритет за мен да се вслушвам в сърцето си и сега ситуацията беше такава. Прецених, че е време да сложа край на страданията си и на кошмара, в който живея от последната операция насам. Прегръдката с майка ми след мача беше един от най-специалните моменти в моя живот. Плаках в ръцете й сякаш отново съм на 10 години. Никога досега не бях усещал толкова любов и спокойствие наведнъж.

Оценявам всички наставления и препоръки, които получих през последните години, но в момента беше нужно да предприема тази стъпка, беше време да прекратя кариерата си. Никой не знае това по-добре от мен. Аз обаче не искам да затварям вратата напълно. Може би някой ден и с мен ще се случи чудо като това с Анди Мъри, може пък краят все още да не е настъпил. Тенисът завинаги ще бъде най-голямата ми страст" - завършва Дел Потро.

Източник: Tennis Head


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дел Потро обнадежди феновете: Може би някой ден ще се случи чудо, както с Мъри Диана Андреева
Теми:  
atp | анди мъри | дел потро | мъри | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook